Śniadanie kontynentalne we Francji

To najczęściej serwowany w hotelach turystycznych rodzaj śniadań. To podstawowe lekkie śniadanie, nie spodziewajcie się więc, że będzie tak obfite jak nasze polskie. sniadaniekontynentalne

Będąc we Francji, codziennie rano spożywałam czarną kawę, maślanego croissanta i sok pomarańczowy. Do rogalika można było dobrać sobie miód lub dżem. Dla Francuzów jest to idealne rozpoczęcie dnia i dostarczenie organizmowi kofeiny oraz cukrów, aby pobudzić się do życia ;)

About these ads

One thought on “Śniadanie kontynentalne we Francji

Dodaj komentarz

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

WordPress.com Logo

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Twitter picture

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s